Branches

Inzetbaar in allerlei sectoren.

VOOR WIE?

Horeca

Zelfbediening als onderdeel van een vernieuwend horecaconcept, door personeelsgebrek of puur voor een hoger rendement. DIY-oplossingen zijn te vinden in o.a. cafés, restaurants en strandpaviljoens.

Recreatie

Zelfbediening maakt een einde aan late diensten voor barpersoneel. Op het vliegveld, op het treinstation of in de hotellobby. 24/7 kunnen onbemande systemen drankjes en snacks verkopen.

Cultuur

Een poppodium of nachtclub met dampende zalen, een chique theater lounge of shop van een bioscoop. Zelfbediening kan overal worden toegepast waar consumpties worden verkocht.

Sport

In sportkantines is het ook mogelijk om zonder de vaak lastig in te vullen bardiensten, de horeca te exploiteren. Middels een tijdklok en leeftijdscontrole kunnen drankjes via zelftapsystemen worden verkocht. Naast de biertjes tijdens de derde helft kunnen er natuurlijk ook gezonde snacks en sportdrankjes genuttigd worden.

Zakelijk

Koffiemachines en drank voor eigen verbruik kunnen vaak een hoge kostenpost met zich meebrengen. Als je gaat voor zelfbediening met betaalmogelijkheid kun je toch kostendekkend een drankje aanbieden, zonder er de hoofdprijs voor te vragen.

Educatie

Scholen en universiteiten maken vaak gebruik van vendingmachines. Om je studenten of docenten een gratis bakje koffie aan te bieden, kun je gebruik maken van een Yourselv wallet. Deze digitale portemonnee maakt gebruik van qr-codes die je heel simpel kunt versturen en is voor iedereen makkelijk in gebruik.

Verkoop team

Onze praatjesmakers praten je graag bij van ma t/m vr van 9:00 tot 17:00 uur over zelfbediening in jouw sector.

WhatsApp chat

Zo houden we de lijntjes kort en kunnen we je vraag snel beantwoorden. Bij spoed zelfs 24/7. No worries!

Mailen mag ook

Buiten kantoortijden kun je ons natuurlijk altijd een mail sturen. Die wordt vaak nog binnen 24 uur beantwoord.

Contact

+31 76 7676330
[email protected]
www.yourselv.com

Kantoor

Yourselv B.V.
Ceresstraat 13
4811 CA  BREDA

Showroom (op afspraak)

De Houthallen
Wilhelminakanaal Zuid 104
4903 RA  OOSTERHOUT

Alle rechten voorbehouden yourselv.com | Algemene voorwaarden download